KitchenRecipe | Avokadotahna katkaravuilla

6/1/2016

Tämä avokadotahna on takuuvarmasti hitti kesäpöydässä. Se sopii niin buffetpöytään kuin alkupalaksikin tai esimerkiksi pieneksi syötäväksi drinkki-iltaan. Avokadotahna oli myös monen suosikki, kun kutsuimme muita maistelemaan KitchenTime-keittiön luomuksia.

Mitä tarvitset:

  • 3 avokadoa
  • 3 rkl raejuustoa
  • 1 dl crème fraichea
  • 3 rkl kevyt majoneesia
  • 2 kananmunaa - kovaksi keitettyä
  • 1 tl sitruunamehua
  • mustapippuria
  • suolaa

Koristeluun:

  • 2 dl katkarapuja
  • sitruunaa
  • tilliä
  • ruohosipulia

Näin teet:

  1. Laita kuoritut avokadot ja raejuusto kulhoon, sekoita/muussaa ne tahnaksi joko haarukalla tai sauva-/tehosekoittimella.
  2. Pilko kananmunat ja sekoita ne tahnan joukkoon majoneesin, creme fraichen ja sitruunamehun kanssa.
  3. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  4. Tarjoile avokadotahna lasipurkeista ja koristele katkaravuilla, ruohosipulilla, tillillä sekä sitruunaviipaleella.

Vinkki: Tarjoile avokadotahna siemenleivän tai leipätikkujen kanssa.

Pienistä lasipurkeista on hauska tarjoilla erilaisia tahnoja ja ruokasekoituksia! Niiden avulla voi näppärästi tarjoilla jokaiselle vieraalle oman annoksen ja kattaa sen pöytään valmiiksi. Kaikki valikoimamme tarjoiluun liittyvät tuotteet löydät täältä.