Uutta valikoimaa
Alumiini Grillipannu 28x28 cm manufacturer logo

Alumiini Grillipannu 28x28 cm

€ 104.61 € 75.90
Esprit Champagnelasit 4-pack manufacturer logo

Esprit Champagnelasit 4-pack

€ 74.70 € 50.90
Ekstedt Esiliina Vahattu Kanvaasi manufacturer logo

Ekstedt Esiliina Vahattu Kanvaasi

€ 129.15 € 69.01
Alfredo Häberli talouspaperiteline manufacturer logo

Alfredo Häberli talouspaperiteline

€ 74.70 € 50.90
Classic Kattilasetti 3 osaa manufacturer logo

Classic Kattilasetti 3 osaa

€ 145.50 € 85.89
Veitsisetti Kokki- & Leipäveitsi manufacturer logo

Veitsisetti Kokki- & Leipäveitsi

€ 129.54 € 60.90
Toscana Leikkuulauta Akaasia Large manufacturer logo

Toscana Leikkuulauta Akaasia Large

€ 119.57 € 65.91
Pata Pyöreä 4,7 litraa Kerma manufacturer logo

Pata Pyöreä 4,7 litraa Kerma

€ 199.35 € 99.89

Suosikkimme

KEITTIÖVÄLINEET VERKOSTA

KitchenTime on keittiövälineitä myyvä verkkokauppa josta löydät kaiken tarvittavan keittiöösi erinomaisin hinnoin. Erittäin laajan valikoiman ansiosta voit valita tuotteita satojen tuotemerkkien ja tuhansien tuotteiden joukosta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kaikki tarvittavat tuotteet keittiöösi ja teemme jatkuvasti työtä jotta voimme tarjota sinulle juuri sitä mitä etsit.

Löydät meiltä keittiötuotteet kaikissa eri hintakategorioissa joten löydät meiltä halvemman hintaluokan tuotteet sekä premiumtuotteet. Keittiövälineiden joukosta löydät kaiken paistokasareista, kahvikuppeihin ja kattiloista eri veitsiin. Tämän lisäksi tarjoamme tuotteita kattaukseen, sisustamiseen ja keittiön koristeluun.

Suosituimmat tuotekategoriamme ovat kokkiveisten ja lihamyllyjen lisäksi eri tyyppiset paistinpannut, viinitelineet ja sienikuivurit. KitchenTimella tykkäämme myös ulkoilmaruoanlaitosta jonka takia löydät meiltä myös grillit, savustimet ja suositut Muurikkapannut. Tarjoamme tuotteita monelta tunnetulta tuotemerkiltä kuten Le Creuset, Muurikka, Landmann, Rörstrand, sekä Eva Solo ja otamme jatkuvasti mukaan uusia mielenkiintoisia tuotemerkkejä ja valikoimamme kasvaa koko ajan.

Meillä on tietysti myös ruoanlaittoon tarkoitettuiden tuotteiden lisäksi paljon juomiseen soveltuvia tuotteita. Löydät meiltä kaiken viinilaseista ja samppanjalaseista, shakereihin ja jääpala-astiohin monesta eri juomakategoriastamme. Monet suosituimmista laseistamme tulevat klassisilta tuotemerkeiltä kuten Iittala, Orrefors ja Duralex

Riippumatta kokkaustasostasi, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä ruoanlaitostasi helpompaa ja hauskempaa oikeilla tuotteilla. Meille on tärkeää, että keittiössä vietetty aika on yhtä arvostettua kun itse ruoka. Suomen lisäksi KitchenTime löytyy myös Norjasta, Tanskasta sekä Ruotsista ja tavoitteenamme on, että olemme pohjoismaiden paras keittiövälinekauppa. Meidän mielestämme keittiö on kodin sydän ja tämän takia haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet onnistuaksesi keittiössä.