365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
Veitsi on tärkein työkalu keittiössä, ja kokkiveitsi on kaikista veitsistä käytetyin. Veitsen tulee tuntua käden pidennykseltä ja sen kanssa on oltava mukava työskennellä. Näin ruoanlaitostakin tulee paljon hauskempaa.
Paistinpannu kuuluu joka keittiöön, riippumatta siitä paistatko lihapullia, lettuja, lihaa tai kalaa. Paistinpannua valittaessa on tärkeää pohtia mikä materiaali sopii parhaiten oman ruoanlaittoon. Lue lisää tavallisimmista pannuista Paistinpannuoppaastamme.
Keitä perunat, riisi, puuro, pasta, kastikkeet, keitot, padat ja paljon muuta. Hyvä kattila on keittiön a ja o. Patasetti on täydellinen alku keittiön päivittämiseen. Patasetti tarjoaa valikoiman saman sarjan kauniita patoja ja kattiloita kannella tai ilman.
Paistolasta on välttämätön tarvike paistinpannulle. Jos etsit lastaa, joka on pannullesi hellävarainen, on puusta tai silikonista valmistettu lasta hyvä vaihtoehto.
Puinen tai muovinen leikkuulauta on välttämätön tarvike leivän, vihannesten, lihan ja kalan viipaloimiseen.
Raastimia löytyy monessa muodossa. Mallit vaihtelevat raastettavan raaka-aineen pohjalta, ja monipuolinen raastin onkin fiksu valinta, jos haluat ”all in one” raastimen. Esimerkiksi Cuisipron raastin 6 eri raastinpinnalla on täydellinen esim. parmesaanin, sitruunankuoren, suklaan, juuresten ja vihannesten raastamiseen.
Sauvasekoitin on kätevä työkalu, joka ei vie liikaa tilaa keittiössä mutta joka toden teolla helpottaa ruoanlaittoa! Sauvasekoittimella hienonnat ruokaa, sekoitat kastikkeita, valmistat keittoja ja paljon muuta.
Lämpömittari on tärkeä väline, esimerkiksi silloin, kun paistat lihaa, tarkistat leivän tai friteerausöljyn lämpötilan tai temperoit suklaata. Mittari antaa sinulle ruoanlaittosi täyden hallinnan.
Kaksipuolisella kuorijalla kuorit yhtä hyvin molempiin suuntiin ja se toimii loistavasti niin oikea- kuin vasenkätisillekin. Kaksipuolisella kuorijalla teet lisäksi pitkiä kierrekoristeita, jolla saat koristeltua aterian kauniiksi.
Ilman valmistelukulhoja ei pärjää leipoessa tai kokatessa. Lisäksi ne ovat mahtavia tarjoiluun, esimerkiksi salaatille tai perjantaipopcornille!